Hvordan gemmer du bedst dine billeder

I en digital hverdag kan det være svært at få kigget rigtigt på sine billeder. I vores unge dage var det et sjovt samlingspunkt at slå op i billedbogen eller -magasinet for at vise alle minderne frem. Det bliver ikke længere gjort på samme måde, og vi er gode til at glemme alle de gode minder, som vi har. Derfor har vi her samlet nogle idéer til, hvordan du bedst gemmer dine billeder, så du kan kigge tilbage på dem mange år fremover

Årlig billedbog

Til familien er det ideelt at lave en årlig billedbog. Hvis du er den kreative type, kan du få printet dine billeder ud hos en fotomand, og så selv sætte dem i en billedbog. Her kan man lave det som en flot scrapbog med masser af tekst og tilføje andet end bare billeder som biografbilletter, koncertbilletter og meget andet. Skal det i stedet gå en del hurtigere, så giver det god mening at lave den online. Ved nogle firmaer kan man lynhurtigt uploade sine billeder og så sammensætter de selv bogen. Det er altså smart.

I skyen

Husk, at gemme dine billeder på et eksternt drive. Det kan være i skyen gennem Windows eller Apple, eller du kan købe et USB-stik eller lignende. På den måde mister du ikke dine billeder og videoer fra dit barns første skridt, den sjove fødselsdag og den hyggelige massage med veninderne. Det koster oftest ikke det store, og så er det en rigtigt god investering i fremtiden. Man skal blot huske på, at det ikke ligefrem gør det nemmere at huske at kigge sine billedminder igennem. Her er det altså bedst at have dem i et fysisk format.

Billedgaver

Giv gaver med dine billeder fra gode minder. Det kan være en bog fra din venindes fødselsdag, hvor du har samlet billederne sammen. Det kan også være en kalender med sjove minder fra året, som I har sammen. Hvis du ikke har nogen billeder af dem, så giv dem selv et gavekort til at kunne printe deres egne billedbøger eller lignende. På den måde giver du et sjovt minde videre, som de vil kunne kigge tilbage på i mange år. Vi er nemlig meget bedre til at huske minder og oplevelser, når vi ser dem i et fysisk format og har dem mellem hænderne. Så det er altså en gave, der vil blive ved med at give i mange år fremover.